Om Wermland Wear

Wermland Wear startades av att två hobbyverksamheter, nämligen Tommys Tryck ihop med Tillenlycklig som sydde barnkläder och tillbehör, nsåg att marknaden fanns där ute och det var dags att kunna erbjuda fler möjligheter för folk att kunna få bättre, roligare men framförallt billigare kläder för såväl vuxna som barn.

Vi strävar efter att ni som kunder ska vara nöjda, få lite inspiration och definitivt vilja komma tillbaka. För att vara ett litet företag försöker vi ha en personlig kontakt med varje kund så gott vi kan och ge er det ni letar efter i den mån vi kan.

Företaget drivs av Mathilda Sandström med hjälp av hennes fästman Tommy Nordin. Tillsammans har vi 6 barn och ett stort intresse och bra kunskap om det vi gör sen många år tillbaka.

Vi vill helt enkelt att Wermland Wear blir ett omtyckt hushållsnamn med många nöjda kunder.

Om produkterna:
Vi trycker oftast på beställning, och trycken kan se lite annorlunda ut än på bilden i vissa fall. Vid en beställning där ni anser trycket har blivit fel har ni givetvis rätt att returnera era varor med öppet köp på 30 dagar.

Vi trycker kläder med heat transfer vinyl i en heatpress och i några sällsynta fall transfer. Dekaler trycks på skyltvinyl.

Det går även bra att kontakta oss för en beställning, om det är något ni vill ha som inte finns inne, eller om ni har en idé som ni vill ha tryck, eller om ni vill ha ett större mängdantal av någon klädsel och eget tryck (t.ex Arbetströjor eller för skola/förening). Då kan vi också erbjuda mängdrabatt.